3D reklame od stiropora i stirodura
Web sajtovi

Web sajtovi

Ako je Vaš cilj da što više potencijalnih klijenata sazna za vas, izrada web sajta vam u tome može pomoci.  Web sajt predstavlja sredstvo informisanja, oglašavanja i promocije Kao i reklamni pamfleti i prospekti njihova svrha je oglašavanje odredjenih usluga i proizvoda ili ponuda odredenih informacija uz korišcenje prednosti interneta kao velikog medija za promociju.

Ali i ne samo to. Web sajt smanjuje troškove potrebne za marketing i nastup na tržištu i upotpunjuje vaš reklamni nastup.

Web sajt predstavlja standard koji treba ispoštovati da bi se lakše opstalo i ostalo u modernom nacinu poslovanja.  U svetu savremenog poslovanja veliki deo populacije trazi i prikuplja informacije putem interneta pa je veoma važno predstaviti se na sto bolji način i na internetu putem web sajta.  Internet ne poznaje fizicke i politicke granice.

Preko vašeg web sajta Vi ste prisutni širom sveta u svakom domu ciji se ukucani interesuju za uslugu koju Vi nudite i to svih 24 casa u toku dana, 365 dana u godini. Na taj nacin Vaša usluga ili proizvod su adekvatno pretstavljeni krajnjim korisnicima što maksimalno doprinosi stvaranju novih kontakata, potencijalnih kupaca ili poslovnih partnera, ali i ucvrscuje kontakte i odnose sa vec postojecim naruciocima, kupcima i partnerima. Pri svemu tome web sajt još i umanjuje troškove potrebne za marketing i nastup na tržištu i ne sumnjivo poboljšava vašu poziciju.

* Web sajt umanjuje troškove potrebne za marketing i nastup na tržištu i ne sumnjivo poboljšava vašu poziciju

ECO Paket

ECO paket zadovoljava sve potrebe osnovnog prezentovanja na internetu. Web sajtovi namenjeni su firmama, organizacijama i pojedincima koji žele da se predstave na internetu na brz, a istovremeno na ozbiljan i dopadljiv nacin, po veoma povoljnoj ceni. Rok pravljenja i postavljanja ECO Paketa na internet je veoma kratak.

Specifikacija prezentacije: do 5 stranica obrada i uklapanje do 20 slika obrada i uklapanje tekstualnog sadrzaja kontakt formular e-mail nalog

Start paket

Start paket je namenjen onima kojima je potrebno osnovno prezentovanje na internetu a da pritom dizajn, preglednost i funkcionalnost budu kvalitetni i u skladu sa korporativnim identitetom. Korisnici treba da steknu pozitivne utiske, da se informišu o proizvodima i uslugama koje se promovišu i da budu u mogucnosti da odmah ostvare kontakt preko sajta.

Specifikacija prezentacije sadrži do 15 stranica dizajn prilagodjen korporativnom identitetu obrada i uklapanje u sadržaj do 40 slika obrada i uklapanje tekstualnog sadržaja      kontakt formular e-mail nalozi sa Vašim domenom

Napredni paket

Napredni paket je internet prezentacija za korisnike kojima je potrebno prezentovanje sadržaja veceg obima. Prezentacija se odlikuje visokim kvalitetom dizajna, funkcionalnosti i preglednosti. Posebno se vodi racuna o uklapanju vece kolicine sadržaja da bi posetioci tj. korisnici što jednostavnije pronalazili informacije, odnosno da bi stekli pozitivne utiske i ostvarili kontakt preko sajta.

Specifikacija prezentacije: neogranicen broj strana obrada i uklapanje neogranicenog broja slika obrada i uklapanje tekstualnog sadržaja dizajn u skladu sa korporativnim identitetom CMS sistem za samostalno uredjivanje sajta pretraga sajta po kljucnim recima kontakt formular e-mail nalozi sa vašim domenom Na poklon: hosting + internacionalni domen(com, info, net …) i obuka za CMS-sistem za uredjivanje sajta

Pogledajte naše radove